Dardan Gashi: Është naivitet nëse Vjosa Osmani beson se do bëhet presidente, Haradinaj ka shanse më shumë


Analistët kanë komentuar për zgjidhjen e presidentit mbrëmë në emisionin “Debat Plus” të RTV Dukagjinit.

Analisti Dardan Gashi ka thënë se është naivitet nëse Vjosa Osmani ka besuar se do të bëhet presidente.

“Është naivitet nëse Vjosa Osmani ka besuar se do të bëhet presidente. Matematikisht vetëm kur VV merr mbi 50 dhe AAK mbi 10 mund te funksionoje varianti i Haradinajt. Ky është rezultati minimal qe i duhet këtij kombinimi. Çdo rezultat tjetër e vë në lojë PDK-në” tha Gashi.

“Ramush Haradinaj ka shanse por i vyejnë numrat, Vjosa Osmani s’ka gjasa fare”, shtoi Gashi.

Baby Boo