Danaj operohet me sukses në zemër. Faliminderon Lazim Destanin


Danaj operohet me sukses në zemër. Faliminderon Lazim Destanin

Veprimtari i njohur shqiptare Koco Danaj ka falënderuar të gjithë dashamirët pas një operacioni të kryes me sukses.

“Falenderim. Ka pak kohe qe bera nje operacion te veshtire nga zemra. Ne spitalin Zhorzh Pompidu ne Paris. Operacioni doli me sukses.
Ju falenderoj te gjitheve qe me telefonuat. Qe me dhate zemer. Falenderoj ne menyre te vecante mikun tim Lazim Destanin nga Shqiperia Lindore ne Tetove. Mikun tim Muharrem Salihun nga Medvegja shqiptare. Miqte e mij Faredin Tafallari, Aleks Vraja, Ram Krasniqi etj etj.
Tani u ktheva plotesisht ne pune. Me mirenjohje dhe respekt per te gjithe
Koco Danaj”, është shprehur ai. (INA)