Dallimi tek parku në pjesën e shqiptarëve me atë të në pjesën maqedonase në Kumanovë(VIDEO)

Baby Boo

Nën barishte të gjata, mbeturina dhe hapësira të pa rregulluara duhet të argëtohen shumica e qytetarët shqiptarë të cilët janë frekuentues të parkut afër stacionin të autobusëve i cili edhe njihet në qytet si parku të frekuentohet nga pjesa shqiptare!

Sapo futesh në këtë park nga disa rrugica që janë formuar me shkeljen e barishteve të gjata, të mirëpret një thënie e profetit Muhamed, ku i vetmi objek që nuk është dëmtuar përskaj gjithçkaje që mund të ngjasojë në çfarëdo emri tjetër përpos se në park!

Teksa është i ndryshëm realiteti në parkun tjetër të qytetit i cili gjendet tek hapësira ku është e banuar me maqedonas, gjithçka ka pamje të rregulluar.

Ajo që vërehet tek të dy parqet është mos investimi tetë vitet e fundit në këto parqe!