Dalin videot si u sulmua presidenti i Venezuelës me dron gjatë fjalimit live (VIDEO)


Presidenti i Venezuëlës, Nicolas Maduro i shpëtoi një sulmi me dron. Ai ishte duke iu drejtuar një paradë ushtarake në Karakas që po transmetohej live, kur ai papritmas u ndal dhe shikoi në qiell pasi dëgjoi një shpërthim. Një shprehje e tmerruar kaloi fytyrën para se ai dhe gruaja e tij, Cilia Flores, të mbuloheshin nga forcat e sigurise me antiplumb. Ata të dy u shpëtuan pa dëmtuar.
Filmi pastaj tregoi qindra ushtarë të cilët ishin mbledhur në formacion të zhdërvjellët në një rrugë të gjerë.
Në një deklaratë tre orë më vonë, Maduro tha se ai ishte lidhur me Kolumbinë, presidentin e saj Juan Manuel Santos dhe me shtetin e Floridës, ku jetojnë shumë izraelitë venezueliane. Ai tha se disa persona ishin arrestuar, pa dhënë detaje të mëtejshme.

Megjithatë, menjëherë Kolumbi reagoi duke hedhur poshtë pretendimin se qytetarët e saj ishin përgjegjës per kete sulm, duke thënë se zhurmat ishin shkaktuara nga një shpërthim gazi në një bllok apartamentesh aty pranë.

Filmi i transmetuar nga televizioni shtetëror tregon se Nicolas Maduro ka dhene nje ide rreth asaj qe ndodhi. Maduro e quajti sulmin të shtunën një tentativë për vrasje kete sulm.

Baby Boo