Ç’po ndodhë me Opozitën? Tre ditë radhazi mungojnë në seancë


Derisa vendi po përballet me problemet qe po sjell Pandemia Covid19 dhe çështje tjera të rëndësishme, opozita shqiptare siç duket se ka mendjen tek qytetarët, por te ndonjë plan apo veprim populist sa për të tentuar të manipulojë qytetarët.
Po bëhen gati tre ditë që deputetët opozitarë, të cilët kanë marrë votën e popullit për ti përfaqësuar ata, nuk duken fare në Kuvend!

Kjo dëshmon një papërgjegjësi të pashembullt të tyre, dhe pa fije turpi keqpërdorin votën që e kanë marrë në emër të popullit!
Ndryshe, mungesa e tyre në Kuvend, lë hapsirë për të dyshuar edhe të ndonjë përçarjeje mes tyre tani në prag të zgjedhjeve lokale.