CNN sjell vuajtjet e popullit, fytyra e vërtetë e Venezuelës! (VIDEO)

Baby Boo

Nafta I bëri ata më të pasurit në Amerikën e Jugut, por kjo është radha tani – për 3 ditë dhe net – për të mbushur serbatorin plot. Në kryeqytet ka radhë kudo dhe për gjithçka. Uria sjell një zemërim të veçantë.

“Kështu funksionon hiperflacioni. Këto produkte kushtojnë 50 dollarë tani, por për shkak të asaj që po ndodh me monedhën vendase, këto do të kushtojnë të paktën dyfishin muajin e ardhshëm – pra populli po paguan sot çmimet e së nesërmes.”

Nick Paton Walsh, gazetar i CNN