Çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë gjatë ditës së sotme do të vendos për çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të vlejnë deri të hënën e ardhshme. Javën e kaluar me vendim të KRRE-së, vetëm benzina Euro-Super BS-95 u shtrejtua për gjysmë denari dhe momentalisht shitet pët 60.50 denarë për litër.

Baby Boo

Euro super BS-95 – 60.50 denarë për litër
Euro Super BS-98 – 63 denarë për litër
Euro Dizel – 52.50 denarë për litër