Çmendet Vuçiq: Millosh Obiliq dhe Car Stefani mbrojtën Europën, nuk kanë bërë asnjë krim

Ndaj sulmit në Zelandën e Re që ndodhi para dy ditësh ku si pasojë mbetën pa shenja jete 49 mysliman. U përfol se sulmuesi motivin për këtë sulm e ka marë nga shumë kriminelë serb në atë kohë, ku në armën e tij ishin të shkruara emrat nga shumë prej tyre.

Ndaj kësaj ka reaguar edhe vet presidenti i Serbisë ku mes tjerash ai thotë se, sulmin që e kreu ter.roristi në Zelandë është Australian dhe siç përfolet motivin e ka marë nga kriminelët serb, Millosh Obiliq dhe Car Stefan. Ata nuk kanë bërë asnjë llojë krimi thjesht kanë mbrrojtur Evropën.