Çka ngjau sot në Veriun e Kosovës! (VIDEO)

Tetë pjesëtarë të policisë së Kosovës dhe disa banorë të Mitovisë së Veriut të plagosur, ndërsa tetë persona të arrestuar, është bilanci i përplasjeve të sotme gjatë aksionit të policisë së Kosovës kundër kontrabandës në këtë pjesë të vendit. Aksioni policor u zhvillua edhe në disa rajone tjera të vendit. Serbët lokalë në veri reaguan shpejt ndaj aksionit policor, duke goditur pjesëtrët e rendit me gjësende të forta.

Baby Boo