Çka bën flamuri i Turqisë në zyërn e Asafit.

Flamuri i Turqisë në zyrën e ministrit të ri të Kulturës, Asaf Ademi i cili vjen nga Lëvizja BESA e Afrim Gashit e përçarë, ka ngjallur shumë reagime në rrjetet sociale ku dyshojnë për nacionalitetin e tij. Shumë pyetje lindin se nëse Asaf Admi ndjehet më shumë si turk apo si shqiptarë. Përgjigjet ndoshta do ti jep vet ministri se si ndjehet në brendin e tij.

Ndryshe Asaf Ademi ka qenë ambasador si kuadër i BDI-së, dhe në zgjedhjet lokale ishte kandidat për kryetar i komunës së Gostivarit nga Lëvizja BESA e bashkuar, ku nuk arriti të fitojë zgjedhjet. /TetovaSot/

Baby Boo