Cili djalë është budalla mes këtyre të katërtëve?

Të gjithë jemi shumë kuriozë nëse këto teste zbulojnë vërtet personalitetin tonë, prandaj le ta bëjmë këtë provë shumë të thjeshtë. E gjitha çfarë duhet të bësh është të zgjedhësh se cili djalë në mesin e të katërve është më budalla, sipas mendimit tuaj: kjo tregon diçka për personalitetin tuaj.

Baby Boo

Shikoni imazhin dhe zgjidhni: Cili djalë mendon se është më budalla?
Nëse mendoni se djali më bμdalla është numri një, një gjë është e sigurt: Ju dorëzoheni shumë lehtë në jetë. Ju mendoni se nuk mund të ndikoni në situata të caktuara dhe prandaj pranoni atë që vjen.

Nëse mendoni se djali më bμdalla është numri dy, problemi juaj është që në fillim veproni dhe pastaj mendoni. Ju nuk e shihni situatën që keni përpara,ju humbni kohë duke e studiuar atë.

Nëse mendoni se djali bμdalla është numri tre,ju jeni një person me një personalitet të fortë, jeni luftëtar nga natyra dhe gjithmonë zgjidhni të luftoni në vend se të ikni nga çdo situatë.
Nëse mendoni se djali më bμdalla është numri katër,atëherë ju jeni një revolucionar i lindur! Ndonjëherë për një kauzë të drejtë, ndonjëherë vetëm për muzikën e ëmbël të rebelimit.