Çiklistët tetovarë që ishin në haxh, tregojnë sfidat për marrjen e vizës (VIDEO)

Dy çiklistët tetovarë në emisionin “Pas mëngjesi” në Tv Koha shpjegojnë sfidat e përballuara dhe të vërtetën për marrjen e vizës!


Baby Boo