Çifti nga Shkupi që të le pa fjalë (foto)

emi mësuar të shohim çifte të mrekullueshme, por të rrallë janë këta që do i shihni tani.

Në trojet tona, këto çite janë të rralla pasiqë sipas traditave shqiptare të marrësh një burrë ose grua me aftësi të kufizuar është një ‘poshtërim’ i madh familjar.

Por, ky zakon ka filluar të thyhet pasi që këtë verë kemi parë dy çifte të këtilla, njëri nga Prizreni, ndërsa tjetri vjen nga Shkupi.

Ky i fundit njihët edhe si poet, Burhan Bekteshi.
Ai është martuar, dhe sipas fotove që ne kemi siguruar, shihet se është i lumtur me caktimin e Zotit, aq më tepër tani që ka personin e zemrës afër.

Baby Boo