Çifti nga Kosova që u dashuruan qysh në moshën 4-vjeçare

Zyla Haradini ishte vetëm 4-vjeçare kur u njoftua me Amrushin, tashmë bashkëshortin e saj.
Gjithë kohës ata qëndronin sa ishin të vegjël, e madje qanin kur ndaheshin nga njëri-tjetrin, pasi nuk jetonin në të njëjtën shtëpi, përcjellë Reporteri.net.

Për vite me radhë ata u larguan nga njëri-tjetri, derisa Amrushi tregon se ata u ritakuan shumë vite më vonë dhe u martuan kur ai ishte 20-vjeç.
Ai gjithashtu tregon se nusen e ka marrë me ‘kerr’ e me kali, pasi e tillë ka qenë situata atë periudhë.

Baby Boo