Çifti i parë “Për’puthen +40”, Iliri kap hopa Gilbertën

Gilberta dhe Iliri janë deklaruar për njëri tjetrin puntata më parë.
Në takimin e fundit ta kanë shijuar pamjen e bukur në natyrë.

Baby Boo

Nuk munguan as dedikimet e bukura për njëri-tjetrin.
Më poshtë një pjesë e bisedës.

Iliri: Sot je ti apo është natyra më e bukur?
Gilberta: Unë jam.
Iliri: Çfarë mendon familja jote për mua?

Gilberta: Nuk duan të të shikojnë pas atyre që ndodhën.
Iliri: Ka qenë një periudhë e vështirë o mamaja e Gilbertës.