Çift zviceran përfitoi 18 vjet WiFi falas falë emrit të vajzës

Një çift zviceran ka emëruar vajzën e tyre të vogël sipas një kompanie të internetit, për të përfituar shërbime falas për 18 vjet. Çifti e quajti vajzën e tyre Twifia, sipas kompanisë së telekomit Twifi, e cila kishte vendosur një reklamë që premton 18 vjet shërbim falas në internet për këdo që do të vendoste emrin e fëmijës së tyre si të kompanisë.

Për të përfituar nga shërbimi falas në internet, prindërit e të porsalindurit të quajtur pas kompanisë zvicerane të telekomit do të duhet të ngarkojnë një kopje të certifikatës së lindjes në faqen zyrtare të Twifi. Sipas mediave lokale zvicerane, çifti nga Graubünden, të cilët janë në të 30-tat e tyre, regjistruan emrin e vajzës si Twifia në certifikatën e saj të lindjes. Çifti, megjithatë, kërkoi anonimitet dhe refuzoi të zbulonte emrat e tjerë të fëmijës.

Gazeta zvicerane Blick citoi babanë e foshnjës Twifia të thoshte: “Ne duam të mbetemi anonim për ata që na rrethojnë sepse nuk duam të justifikojmë veten për këtë. Sepse akuza për të shitur emrin e fëmijës sonë na goditi rëndë. Edhe ne kemi pak turp ”. Çifti thuhet se ka planifikuar të përdorë paratë që kursen në faturën e tyre të internetit për të filluar një llogari kursimi për vajzën e tyre, të cilën ajo mund të përdorë më vonë.

Baby Boo