Cfarë pritet pas iftarit të përbashkët të ‘Besës’ (FOTO)


Sonte në restorant ‘Prima’ në Tetovë kanë qenë sëbashku në një tryezë të ulur për një iftar të përbashkët Afrim Gashi, Zejd Rexhepi, Zeqirja Ibrahimi dhe Nexhbedin Kahrimani.

Aktualisht po pritet që të vendoset se kush do të merr postin e Ministrit të Kulturës në Qeverinë e Maqedonisë sigurisht pas këtij takimi, do të kemi edhe emrin e ministrit më të ri i cili pritet të deklarohet për opinionin.

Baby Boo