Çfarë po ndodh në qytetin e Elbasanit? 13 persona të fisit Çapja nën hetim pasuror

13 persona nga familja Çapaj dhe miq të tyre po kalojnë në sitën e verifikimit të pasurisë, pasi ka dyshime se ato janë formuar nga aktiviteti i paligjshëm i trafikimit të lëndëve narkotike.

Në një shkresë që mban datën30 maj 2018, Prokuroria e Krimeve të Rënda i kërkon Ministrisë së Brendshme dhe konkretisht gjendjes civile të japë të dhëna mbi certifikatat personale, familjare dhe të trungut familjar për: Tom (Tomorr) Çapja (Papa), Arian Çapja, Florenc Çapja, Bledar Muça, Enver Çapja, Fejzullah Çapja, Ambri Sinakolli Erion Çapja, Vladimir Çapja, Ermira Kushi, Ymer Koseni, Sajmir Serjani dhe Fatmir Koseni.

Baby Boo