Çfarë ofroi Shilegov për personat e kategorisë sociale nga territori i Shkupit që merren me bujqësi!


Nuk do të bëhet asnjë lloj kompromisi me shitësit ilegal dhe ata që pemët dhe perimet dëshirojnë të shesin direkt nga kamionët e tyre. Kështu ka paralajmëruar kreu i Shkupit, Petre Shilegov duke shtuar se kjo dukuri po shkatërron pamjen e qytetit dhe njëkohësisht po rrezikon shëndetin dhe higjienën e qytetarëve, njofton Alsat M.

Shilegov paralajmëroi personat e kategorisë sociale nga territori i Shkupit që merren me bujqësi se prodhimet e tyre do të mund t’i shesin në tezga falas brenda në pazar të cilat do t’i sigurojnë përmes SH. A “Skopski Pazar”.