Çfarë ndodhë me trupin tuaj nëse pini sasinë e duhur të ujit çdo ditë

Trupat tanë janë të përbërë nga mbi 60% ujë, dhe të gjitha organet janë gjithashtu të përbëra nga uji.
Pirja e sasisë së duhur të ujit mund të ndihmojë në përmirësimin e rregullsisë së lëvizjes së zorrëve, migrenës dhe madje mund të parandalojë shfaqjen e sëmundjeve të tjera.

Baby Boo

Ju mund t’i parandaloni infeksionet e traktit urinar dhe gurët në veshka
Zemra juaj do të funksionojë më mirë
Humori, kujtesa dhe përqendrimi juaj do të përmirësohen
Mund të përjetoni dhimbje koke më pak