Çfarë do të ndodhte nëse njerëzimi do të binte në gjumë për 1000 vjet


Nëse njerëzit do të pushonin së ekzistuari, 3.5 milionë ton mbeturina nga Japonia në Kaliforni do të mbeteshin pa u mbledhur. Kjo do të thotë që shumë mbeturina plastike do të endeshin nëpër rrugë, pyje dhe oqeane.

E kjo nuk do të ishte për t’u habitur nëse do të zgjoheshim 1000 vjet më vonë dhe do të kishte akoma gota plastike të “Mc’Donalds”, shkruan “Bright Side”.

Por nuk ka vetëm lajme të këqija, pasi mungesa e njerëzve do t’i bënte edhe shumë të mira planetit dhe të gjitha tipareve të tij.

Baby Boo