Cërvenkovski: Ja si do të votoj në referendum

Ish presidenti dhe kryeministri i Maqedonisë, Branko Cervenkovski ka kumtuar qëndrimin e tij për referendumin dhe marrëveshjen e Prespës.

Cervenkovski ka deklaruar se më 30 shtator do të votojë “për” duke shtuar se marrëveshja mes Greqisë dhe Maqedonisë nuk është fitore e madhe por është nevojë nga e cila nuk ka shmangie.

Cervenkovski ka shtuar se më 30 shtator do të vendoset për të ardhmen e vendit dhe shtetin që duam.

Baby Boo