Çeliku: “Përçahet kryesia e Bilall Kasamit, e lënë të vetmuar dhe të çorientuar midis Tetovës”

Zëdhënësja dhe anëtarja e Kryesisë së grupimit të Kasamit jep dorëheqje…

Te nderuar miq,
Unë Arta Sadiku Akteshi vendosa të tërhiqem nga çdo aktivitet politik në Lëvizjen Besa, krahu i Bilall Kasamit. I falenderoj të gjithë votuesit dhe mbështetësit. Unë do vazhdoj të jem aktive në profesionin tim duke vazhduar aktivitetet në profesionin tim në doktoraturën time si pikësynim i ardhshëm, në të drejtat e grave.
Me respekt,
Arta
“, me këtë njoftim të bërë të ditur në rrjetet sociale tashmë ish – zëdhënësja dhe anëtarja e kryesisë qendrore e grupimit të Bilall Kasamit, ka bërë të ditur largimin e saj.

Ndërkohë, këtë largim e ka komentuar, profesoresha, Gjyle Çeliku, e cila për këtë rast ka shkruar: “strong>Përçahet kryesia e Besës së Bilall Kasamit, e lejnë të vetmuar dhe të çorientuar midis Tetovës. Arta është femër e zgjuar dhe ambicioze, u gëzova shumë me angazhimin në politikë, u dëshpërova shumë tash kur e pashë që tërhiqet.
Çka do t’i ngelë Besës së Bilallit? Shkrirja në BDI. Arta Sadiku Akteshi suksese dhe vazhdo të dëshmosh me vepra, ashtu si dhe ke dëshmuar deri tash.

Baby Boo