Çeliku: “Edhe sa herë do e promovoni Spitalin, tani më 20 vite keni filluar”


Gjyla
Ky spital është gjenerata ime dhe s’është i ri, paramendoni unë djalin e kam 16 vjet 🙂
Ky spital ka pasur vetëm faza dhe promovime, por asnjëherë ndërtime dhe meremetime

Ky spital është vatër e hajnisë sepse një Zot dhe ata që i kanë vjedhur lekët e dinë ku kanë shkuar
Ky spital ngeli peng i politikës, kryetari i Kërçovës i ik përgjegjësisë kur kritikohet, tash kur promovohet faza e ndërtimit është bashkë me Filipçen, ku qëndron faji?
Ky spital nuk është vetëm spital, shtallë qensh po dhe si rezultat i punës tuaj!

Baby Boo