Çeliku: “E përgëzoj për guximin Fejzi Azirin”

Gjyla Çeliku
Fejzi Aziri nëse ka prova atëherë le ta thotë të vërtetën në opinion që ta dijmë edhe ne qytetarët që të ndihmojmë dhe kontribojmë!
E përgëzoj për guximin!

Baby Boo
Pekon Bakery

E kam ndjekur me vëmendje çdo fjalë dhe sinqerisht mund ti ndihmohet të vërtetës edhe ndërkombëtarisht, por dhe me ekspertiza të huaja.
Interesi im është që të mbrohet e drejta dhe pafajësia!
NESE JU HESHTNI NE NUK MUND T’JU NDIHMOJMË!

Restorant Lumare