Çekia i dhuron Maqedonisë një milion euro


Republika e Çekisë ka dhënë edhe një donacion tjetër për Minsitrinë e Punëve të Brendshme të Maqedonisë.

Vlera e përgjithshme donacionit është një milionë euro dhe do të shfrytëzohet për rritjen e kapaciteteve të policisë së Maqedonisë.

Synimi është që të blihen pajisje teknike në pajtim me nevojat e MPB-së.

Me këtë donacion, vlera e përgjithshme e ndihmës çeke arriti në tre milionë euro.