Çdo sukses arrihet me pune ekipore!


Milikije Halimi
Cdo sukses arrihet me pune ekipore!
U prezantoj keshilltaret tane qe bashkerisht do te udheheqim Komunen tone ne kater vitet e ardhshme! Cdo keshilltar dhe keshilltare, ka personalitetin dhe guximin per te kontribuar per Komunen tone! Jemi me fat qe kemi nje ekip kaq te persosur dhe te perkushtuar, per ta vazhduar ndryshimin per te mire te vendbanimeve tona!

Bashkesia ben fuqine, na prifte e mbara! Kuptohet, me te miret per komunen tone!
Suksese! Fitore ! +4✅
Bartes liste: Prof. Besim Kadriu.
Keshilltaret: Qerim Hirda, Elmedina Alimi, Isak Ferati, Zekirja Murati, Nurtene Bekiri, Shenoll Musliu, Leutrim Nuhiu, Besa Ramadani, Nusejba Ajdari, Bujar Jaji, Hyra Ramadani, Faton Nuhiu, Hamdi Musliu, Lejla Murati.