Çavkov për rrahjen në restorant thotë se ka qenë “i ndikuar”


Ish-ministri për Punë të Brendshme dhe drejtori i DSP, Mitko Çavkov për incidentin në Strumicë, ku njeri shoqërues në të cilën ka qenë në restorant ka rrahur një person nga Strumica i cili ka dashur ta fotografoj atë, thotë se ka qenë e ndikuar, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ai këtë mëngjes u paraqit në Gjykatën Penale në Shkup të paraqitet sepse i’u është caktuar masa e paraburgimit shtëpiak. Ai gjatë kalimit afër gazetarëve është pyetur për rastin në fjalë, mirëpo përgjigja e tij vetme ishte se “ka qenë e ndikuar”.

Baby Boo