Çartet “Mbreti i Instagram-it”, thotë se do ua kthejë atyre që e grushtuan


Kozak apo siç njihet ndryshe si “Mbreti i Instagram-it”, përmes një video live ka thënë se do ua kthej atyre që e rra*hën.
I njëjti është shprehur se gjithashtu do i incizojë, pasi ata e pr*enë në besë, dhe se kjo histori ishte mbyllur me fjalë.