Carovska: Situata me Covid-19 është e qëndrueshme, vazhdojmë mësimin me prezencë fizike


Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska sot pati një takim me drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme, në të cilën, siç u raportua, u arrit në përfundimin se situata me Covid-19 në shkolla ishte e qëndrueshme.

“Situata me Covid në shkolla është e qëndrueshme dhe ne vazhdojmë mësimin me prezencë fizike. Prioriteti ynë i përbashkët kryesor është t’i mbajmë shkollat ​​të sigurta dhe të hapura për nxënësit për aq kohë sa të jetë e mundur”, ka shkruar në fejsbuk Carovska.