Carovska do të referojë për planin operativ për punësim dhe garancinë për të rinjtë

Rezultatet nga zbatimi i Planit operativ për punësim dhe pilot programin Garanci për të rinj do të prezantohen sot në një konferencë për shtyp në Qeveri, transmeton Mia.

Sigma Doors

Siç kumtuan nga pres-shërbimi qeveritar, për realizimin e planit operativ dhe pilot programit do të flasin ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Milla Casrovska dhe drejtoresha e Agjencisë për punësim e Republikës së Maqedonisë, Biljana Jovanovska.