Cana: Ti mund të përhapësh virusin edhe nëse nuk ke fare simptoma

🆘TI MUND TA PËRHAPËSH VIRUSIN EDHE NËSE NUK KE FARE SHENJA DHE SIMPTOMA TË SËMUNDJES!!

Baby Shop Charli

➡️NE nuk kemi, por edhe nuk ekzistojnë mekanizma të tjerë të mbrojtjes.
➡️NE duhet të mësohemi të jetojmë me virusin dhe të mbrohemi vazhdimisht.
➡️Prandaj, me të vërtetë nuk është aspak vështirë për t’u ndjekur dhe respektuar këto masa kryesore të mbrojtjes nga koronavirusi:
1️⃣Mbani distancën prej së paku 2 metra nga çdokush që ju afrohet✅

2️⃣Mbani maskën✅

3️⃣Pastroni duart me ujë e sapun, me tretësirë ose xhel dezinfektues ✅

4️⃣Mos shkoni në vizita te familjarët e as te miqtë.✅

🔴25% E NJERËZVE TË INFEKTUAR ME KORONAVIRUS NUK KANË FARE SHENJA AS SIMPTOMA TË SËMUNDJES!
🔴EDHE TI MUND TË JESH NJËRI NGA ATO, OSE MUND TË JETË PERSONI ME TË CILIN PO QËNDRONI TANI!

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors