Çairi me numër rekord të rasteve aktive me koronavirus- reportazh nga situata në terren

Vendi po vazhdon të ballafaqohet me pandeminë Covid-19 duke shënuar çdo ditë numra të lartë të rasteve me koronavirusin e ri.

Baby Boo

Gati gjysma prej rasteve aktive në vend për momentin janë nga Shkupi, ndërsa me javë të tëra, gjendja më kritike brenda kufijve të kryeqytetit është në Çair.

Komuna e Çairit edhe gjatë kohës së orës policore ishte një nga komunat për të cilat kishte interes të madh mediatik.

Në disa raste kamerat regjistruan pamje se si nuk reflektonin as masat e sigurisë dhe as kufizimet e lëvizjes, situata tani duket se është përmirësuar, por ka ende shumë hapësirë për përmirësim.