Çairi dhe Saraji do ta votojnë Xhaferin për kryeparlamentar

Çairi dhe Saraji do ta votojnë Talat Xhaferin për kryeparlamentar. Këtë e konfirmojnë dy deputetët, Izet Mexhiti nga zona e Çairit dhe Arben Ziberi nga Saraji.

Baby Boo

Që të dy thonë se Xhaferi është kryetari më i suksesshëm i Parlamentit.