Çair, vazhdon vendosja e barrikadave në bulevardin “Cvetan Dimov”


Autoritete kanë vazhduar vijën me barrikada të betonit përgjatë bulevardit “Cvetan Dimov” në Komunën e Çairit. Vendosja e këtyre barrikadave kishte filluar qysh në maj të vitit të kaluar nën bashkëpunimin e Qytetit të Shkupit dhe Komunës së Çairit. Autoritetet thonë se vendosja e këtyre barrikadave mundëson lehtësimin e lëvizjes për këmbësorët dhe makinat dhe se të njëjtat do t’i japin fund kaosit në trafik në këtë pjesë të qytetit.

https://fb.watch/5jjN8A5N-P/