Çair: Infrastruktura e papërfunduar “i merr në qafë” dhjetëra shtëpi


Pas shirave të rrëmbyeshëm që kapluan qytetin e Shkupit shumica e rrugicave dhe rrugëve në kryeqytet janë të vërshuara. Ekipi i tv Klan M vizitoi lagjen Serava ku sipas pamjeve të cilat i mori ekipi ynë nga atje gjendja e rrugëve është e mjerrueshme. Sipas informatave të para gati të gjitha shtëpitë në këtë rrugicë janë të vërshuara e si shkak kryesor paraqitet infrastruktura e papërfunduar në këtë pjesë./KlanMacedonia/