Burri me dy gra e shtatë fëmijë – Iliazi, Anifeja dhe Manushaqja: Jetojmë të lumtur së bashku (VIDEO)


Historia e Iliaz Laskajt, nga Selishta e Peshkopisë, u bë virale në rrjet për shkak se ai është ndër të rrallët në vendin tonë që ka dy gra, Manushaqen dhe Anifen. Në vitin 2001 Iliazi u martua me Anifen, por në vitin 2005 ai lidhi një kurorë të dytë me Manushaqen. Iliazi ka 7 fëmijë dhe pret që së shpejti të bëhet baba për herë të 8-të.