Burhanedin Nuhiu: Jam fizikisht në burg por me zemer te varri i vëllaut tim dëshmorë

I dënuari me burgim të përjetshëm Burhanedin Nuhiu nga fshati Poroj, (emisionin për rastin e tij e gjeni në këtë link) ka shkruar më 5 Maj,  për vllaun e tij dëshmorë.

“Edhe pse jam i burgosur, sot me zemër dhe shpirt isha te varrezat e DESHMORËVE në f.sh Poroj në Tetovë e Likovë, Haraçinë e Karadak isha pranë varrit të vëllaut tim SELMAN NUHIJA.
I tregova se me trup smundi më qenë pranë varrit tand vëlla se ata që të vranë ty po ata gjakatar më burgosën edhe mua.

Baby Boo

Nanlokja plakë po mallëngjehet për ty se rininë tande ja fale lirisë, që nuk jemi t’u e gëzue dhe mbete i pavdekshem për brezat që do te vinë.

Me fal o vlla se dymbëdhjetë vite nuk kam ardhur pranë varrit tand te paktën varrin me ta përkëdhelë më falni o ju DESHMOR se nuk ju kam ardhur te varret e juaja se jam i burgoset dhe ne doren e shkijeve që në konfliktin e 2001-shir gjujshin me armë nga toka e qielli mbi trupat tanë të njomë me na shfarosur nga faqja e dheut pa kursyer gra e fëmijë, pleq e plaka, burra e gra.
LAVDI PËR JETË E MOT GJITHË DESHMORVE TË KOMBIT SHQIPTAR” ka shkruar Nuhiu