Burgjet do të furnizohen me libra, falë…


Pas publikimit të lajmit në Pa Censurë dhe shpërndarjes në medit tjera, njoftohemi se ka filluar aksioni, për mbledhjen e librave për të pasuruar bibliotat e të dënuarve të lëna në harresë në burgjet e Maqedonisë!

Menjëherë ka reaguar Bashkësia Fetare Islame, ku ka filluar me grumbullimin e sasive të librave për të dënuarit, edhe atë jo vetëm në gjuhën shqipe.

Reagim ka pasur edhe nga autorja Diana Toska nga Shkupi, e cila ka ndarë një tirazh kopjesh nga dy librat e saj të fundit.

Për këtë nismë, janë paraqitur edhe shumë qytetarë të cilët vullnetarisht do të pajisin bilibotekat e burgjeve në Maqedoni.

Ju falemnderit që na ndiqni në PA CENSURË

Baby Boo