Bujkun nga Gostivari e kafshon qeni endacak! (Kujdes foto +18)

Sot një burrë i moshës 60 vjeçare nga fshati Negotinë gjatë punës së tij në fushë, është sulmuar nga një qen endacak i cili i ka lënë plagë të rënda, transmeton Pa Censurë.

Qeni të moshuarit i ka shkaktuar plagë në kokë dhe në krah, pasi ka arritur që të shmang qenin endacak bujku, menjëherë nga të afërmit është dërguar në Spitalin e Gostivarit, ku edhe i kanë dhënë ndihmën e parë.

Pa Censurë do ju mbajë të përditësuar me rastin…

Baby Boo