Koronavirusi, Osmani: Sot numri i të infektuarve është shqetësues


Zv kryeministri për çështje evropiane Bujar Osmani në profilin e tij në Facebook ka apeluar për kujdes të shtuar. Ai madje shkruan që numri sot është edhe me shqetësues.

Osmani në Fcebook mes tjerash ka shkruar

Mirëmëngjes,
Mundësia për të qenë pozitiv ose për të pasur kontakt me dikë që është pozitiv ditëve të fundit është shumë e madhe. Andaj apeloj që të silleni sikur jeni pozitiv dhe sikur secili me të cilin kontaktoni është pozitiv. Nuk duhet shumë për t’u mbrojtur :
– mos besoni teorive konspirative të gjithologëve
– maska zvoglon për 79 % transmisionin
– mos u bën shkaku për vdekjen e e më të afërmve tu
P.S. Sot numri është edhe më shqetësues!

 

Baby Boo