Bujar Osmani ka marrë titullin e lartë “Doktor i shkencave të mjekësisë”


Bujar Osmani ka marrë titullin e lartë “Doktor i shkencave të mjekësisë”.

Me këtë rast Osmani ka deklaruar se në Universitetin Shën Qirili dhe Metodi në Shkup, Rektori Prof. Nikola Jankulovski në ceremoni rasti më dorëzoi çertifikatën dhe titullin “Doktor i shkencave të mjekësisë”.

Baby Boo