BSPK -ja, Qeverisë: Këto janë kërkesat tona të protestës (Video)


Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK), Avni Ajdini ka theksuar se me një maj do të ketë protestë, dhe jo festë si ka ndodhur zakonisht.

Ai në emisionin “Përballje”, me gazetarin Muhamet Hajrullahu ka thënë se qeveria aktuale nuk i ka plotësuar kërkesat e shtruara nga BSPK-ja.

Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK), Avni Ajdini ka theksuar se me një maj do të ketë protestë, dhe jo festë si ka ndodhur zakonisht.

Ai në emisionin “Përballje”, me gazetarin Muhamet Hajrullahu ka thënë se qeveria aktuale nuk i ka plotësuar kërkesat e shtruara nga BSPK-ja.

Baby Boo