BRITANIKU FITON TRE MILIONË FUNTE NË LOTARI, BLENË SHTËPI, MERCEDES DHE HAPË BIZNES


Një burrë që merret me rregullimin e kopshteve në Kent të Anglisë, ka publikuar tiketën fituese në lotarinë kombëtare nga e cila i fitoi hiq më pak se 3 milionë funte.

James Evans, 30-vjeç, ka deklaruar se ajo çfarë e kishte shtyrë që të blejë tiketën gërvishtëse, ishin rastet e njerëzve tjerë që kishin fituar çmimin kryesor, transmeton Telegrafi.
Ai tani ka tani plane të mëdha më këto para, planifikon që së bashku me të dashurën JoJo Smith të blejnë shtëpinë e ëndrrave në Cornwall dhe të fillojnë një biznes