Braktisi pushimet Zaev dhe nisu drejt selisë blu në Reçicë.Vmro pret tek dera

Urim Saliu

Baby Boo

Shqiptarët të bënë kryeministër si humbës tani ktheje borxhin në mënyrë xhentëlmene për të bërë një kryeministër shqiptar sepse është një kusht ne të cilën BDI ktheu votat te shqiptarët.Është kohë pandemie , kështuqë nxitohu Zaev.

Lëri pushimet dhe nisu sa më parë drejt selisë blu në Reçicë.Do kesh kohë të marrësh ngjyrë vitin tjetër ,në një bregdet me forcën e një pushtetari ose përndryshe nëse nuk nxiton siç bëje të mbaheshin zgjedhjet,do të të rrëshqet pushteti nga duart dhe VMRO DPMNE-në e ke te dera.

Ata do ta pranojnë për shumë arsye kryeministrin shqiptar që të mund të shpëtojë vetë kreu i partisë disi.Pa pushtet LSDM,zgjedhjet tjera nuk do ketë më shumë se 35 deputetë dhe as parti shqiptare në koalicion.