Boshnjakovski: Nuk ka ndarje dhe dallime në qeverinë Zaev

Qeveria hedh poshtë pretendimet në disa media për ndarje dhe mosmarrëveshje.
Ai pohon se Qeveria është përkushtuar në zgjidhjen e mosmarrëveshjeve, si dhe forcimin e dinjitetit dhe identitetit të qytetarëve të Republikës së Maqedonisë.
Sipas zëdhënësit të qeverisë Mile Bosnjakovski, nuk ka ndarje në qeverinë e Zaevit.

Baby Boo