Boshnjakovski: Nuk do të ndryshohen himni dhe simbolet e shtetit

Nuk bisedohet, as që do të bisedohet me Greqinë për ndryshimin e himnit të Maqedonisë apo ndonjë simbol tjetër shtetëror, u përgjigj zëdhënësi i qeverisë Mile Boshnjakovski, në pyeten e gazetarëve se me marrëveshjen me Greqinë do të ndryshohen himni dhe simbolet shtetërore

Baby Boo Tinex

“As në të kaluarën, as tani, as në të ardhmen nuk do të bisedohet për ndryshimin e himnit të Republikës së Maqedonisë. Ajo qëndron ashtu si është”, tha zëdhënësi i qeverisë.

Ai gjithashtu tha se nuk është biseduar as për simbolet tjera, edhe se nuk ka asgjë jashtë nga ajo çka është thënë zyrtarisht.

Restorant Lumare