Borisov: Të zgjidhet çështja e emrit, sa më shpejt të jetë e mundur


Kryeministri bullgar Bojko Borisov, shpreson se mosmarrëveshja e emrit midis Maqedonisë dhe Greqisë do të zgjidhet shumë shpejt. Borisov këtë e deklaroi një ditë para fillimit të Samitit të “BE-Ballkani Perëndimor” në Sofje, njofton Medial.mk.

“Ne shpresojmë që mosmarrëveshja për emrin e Maqedonisë do të zgjidhet përfundimisht, kjo është puna e juaj, dhe neve vetëm se shpresojmë”, ka thënë Borisov./Medial.mk/

Baby Boo