Bonus prej 5% për të gjithë të punësuarit në shëndetësinë publike!

Rising stacks of coins with the word bonus

Brenda ditës së hënë (28.06.), do të përfundojë pagesa deri tek të gjithë të punësuarit në Institucionet Shëndetësore Publike e bonusit prej 5% (për muajt mars dhe prill).

Siç sqaron drejtori i Fondit për Sigurim Shëndetësor, Faton Ahmeti bonusi do të ndahet deri në muajin dhjetor të këtij viti.
“Ky bonus do të ju ndahet edhe gjatë muajve të ardhshëm, deri në dhjetor të këtij viti”, shkroi Ahmeti në “Facebook”.

Baby Boo