“Bombat” vepër pe*nale, ilegalisht në media, mediat nuk marrin qëndrime nga palët e involvuara

Publikimi i disa incizimeve, ku thuhet se gjoja lideri i LSDM-së, Zoran Zaev ka fy*er shqiptarët, ka krijuar teori të ndryshme në media dhe më pas edhe në publik.

Baby Boo

E tillë është edhe teksti që do ta recensojmë, ku pretendon të krijojë përshtypjen në publik se pas deklaratave të Zaevit s’ka mbetur pikë gj*aku shqiptari te lideri i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami që është në koalicion me LSDM-në.